Apartmaji v Kranjski Gori

Privat apartmaji v Kranjski Gori

Apartmaji Julija

V naselju Podkoren, cca. 2km iz Kranjske Gore se nahajajo apartmaji Julija. Samostojna hiša ponuja 2 apartmaja, eden je za 3 osebe, drugi pa za 4. Iz apartmaja se razprostira lep razgled na gore, najem pa je primeren skozi vse leto. Apartma je 1,4km oddaljen od smučišča Podkoren, mimo njega pa vodijo pešpoti do Kranjske Gore in številne druge kraje v bližini.

Za najem apartmaja in druge podrobnosti jih kontaktirajte.

Kontakt

Naslov: Podkoren 39c, 4280 Podkoren

Telefon: 041 765 118 in 031 516 474

Pošljite email

Ostali apartmaji v Kranjski Gori

Dodatno ponudbo apartmajev v Kranjski Gori si lahko ogledate s pomočjo spodnjega iskalnika.

Kranjska Gora

Na podstrani Apartmaji v Kranjski Gori vam bomo z veseljem predstavljamo gorenjski turistični kraj Kranjska Gora. Izvedeli boste tudi nekaj zanimivosti o samem kraju ter nastanitvah, ki jih nudi.

Kranjska Gora je manjše občinsko središče v zgornjesavski dolini, nastal ob izlivu rečice Pišnice v Savo Dolinko. Zaradi težje dostopnosti in nerazvitosti tega dela Julijskih Alp, so prve naselbine nastale v 14. stoletju, ljudje pa so se večinoma ukvarjali z gozdarstvom ter lesno predelavo. Z izgradnjo železnice med Jesenicami in italijanskim Trbižem je kraj postal bolj povezan, ljudje pa so večinoma hodili na delo v jeseniško železarno.

Danes je Kranjska Gora zimsko-letni turistični kraj, znan po tekmovanjih v alpskem smučanju na progah v Podkorenu ter smučarskih skokih v Planici, katere obiskuje na deset tisoče ljudi. Letni turizem nudi večinoma obiskovanje naravnih znamenitosti, kot so npr. Zelenci, kjer izvira Sava Dolinka, Slap Prisank v dolini Mojstrane, Ajdovska deklica ter Prisankovo okno, oboje v steni gore Prisank. Okolica Kranjske Gore omogoča obilico kolesarskih poti, pohodnih poti ter spustov z rafti po reki Savi Dolinki.

Kot zanimiva kulturna spomenika sta srednjeveška cerkvica v središču kraja, ter znamenita ruska kapelica ob poti na prelaz Vršič, katera je posvečena ruskim vojakom, kateri so umrli v snežnem plazu, med gradnjo ceste čez prelaz.

Pozimi pa je Kranjska Gora eno izmed večjih slovenskih športnih središč, saj ponuja veliko smučarskih prog, tekaške proge v Ratečah in Tamarju, ter plezališča po zaledenelih slapovih.

Na strani Apartmaji Kranjska Gora vam nudimo vpogled v ponudbo apartmajev visoke kakovosti in ugodnih cen v samem kraju ter v okoliških krajih, kot so Dovje, Mojstrana, Gozd Martuljek ter Rateče. Vsi apartmaji so dostopni tako v letnem kot zimskem času, lahko pa se pozanimate še o apartmajih v hotelih ter o nastanitvah v penzionih ali na turističnih kmetijah.

Stran Apartmaji Kranjska Gora vam želi veliko užitkov ob odkrivanju lepot tega gorenjskega turističnega središča.