Apartmaji v Vrsarju

Se odpravljate v Vrsar in potrebujete apartma ali kakšno drugo prenočišče?

Apartmaje v Vrsarju najdete na različnih delih kraja. Najlažje jih boste preverili s pomočjo spodnjega iskalnika. Vpišite Vrsar, datume in število oseb ter primerjajte cene apartmajev v Vrsarju.

Apartmaji Vrsar

Med Rovinjem in Porečem se nahaja barvito mestece, imenovano Vrsar. Če iščete lepoto, mir in sprostitev na urejenih obalah zahodne Istre, bodo apartmaji Vrsar prava izbira za dopustovanje.

Seveda je Vrsar primeren tudi za malce bolj razburljive dogodivščine, če se odpravite na potep s kolesom ali peš. Če ste za adrenalin, obiščite športno letališče in si privoščite panoramski polet nad Vrsarjem in njegovo okolico. Apartmaji Vrsar se nahajajo ob obalah, ki so v tamkajšnji okolici pretežno kamnite.

Tisti, ki ste nudisti, zagotovo veste, da se v Vrsarju nahaja največja evropska nudistična plaža Koversada. V poletnem času mnogo nudistov in naturistov pritegne ravno ta posebnost Vrsarja. Apartmaji Vrsar pa se ne polnijo le zaradi nudistov. Namreč to, nekoč ribiško, mesto privablja tudi mnoge goste, ki jih pritegne arhitektura, zgodovina in narava Vrsarja. Mnoge kulturne prireditve se odvijajo v Vrsarju, najbolj znana je zagotovo mednarodna poletna šola kiparstva; ta poteka v starem kamnolomu Montraker.

Apartmaji Vrsar se nahajajo tudi v bližini te lokacije. Sicer so apartmaji Vrsar na lokacijah, do katerih imate zagotovljen dostop tako do znamenitosti, prireditev, kot tudi do trgovin, lekarn, barov, diskotek … Kar potrebujete, to dobite. Potrebujete internet, da lahko komunicirate s prijatelji ali domačimi, ki so ostali doma? Navadno apartmaji Vrsar vključujejo tudi to.

Kar je morda vam najpomembneje, pa je, da se zasebni apartmaji Vrsar večinoma nahajajo zelo blizu obale, oddaljene največ petsto metrov. Zagotovo to veliko pomeni vam, ki imate družino z otroci ali vam, ki ste navdušeni nad prekrasnim pogledom na morje.