Apartmaji v Kopru

Številni apartmaji v Kopru so na voljo na različnih lokacijah v Kopru.

Apartmaje najdete v centru Kopra, v Žusterni in malenkost v notranjosti Kopra.

Ponudbo si lahko ogledate s pomočjo iskalnika, primerjate cene za najem in opremljenost apartmajev. Z brezplačno rezervacijo apartmaja v Kopru preko spodnjega iskalnika si zagotovite najnižjo ceno, v veliki večini primero pa je na voljo tudi brezplačna odpoved rezervacije.

Apartmaji Koper

apartmaji koper

Apartmaji v Kopru

Dokler so bili otroci majhni, smo običajno hodili na dopust na Hrvaško, odkar sva z možem sama, pa rada obiščeva destinacije, ki lahko ponudijo tudi nekaj zgodovinskih in kulturnih znamenitosti. Ker so Egipt in podobne države zadnje leto nevarni, pa sva se tokrat odločila, da nekoliko bolje spoznava Slovenijo. Tako bova šla letos v Koper, da bi si tudi na slovenski obali ogledala znamenitosti.

Koper je odlično izhodišče za potepanja

Ko sva brskala med apartmaji na naši obali, sva za svoje bivanje izbrala Koper, saj so bili tam apartmaji po ugodnih cenah in lepo urejeni. Sicer pa so mi bili vedno ljubši apartmaji v mestu kot nekje bolj na samem – obožujem mestni vrvež in rada imam, da se lahko po mestu sprehajaš in greš na kavo. Sicer pa bova poleg znamenitosti Kopra prav tako malo pobrskala tudi po zgodovini drugih naših obmorskih krajev, tako sva naredila tudi načrt vsega, kar si želiva ogledati in obiskati v Piranu in Izoli.

Koper ponuja bogato zgodovino!

Kdor je že kdaj obiskal staro mestno jedro Kopra, je bil gotovo očaran. Kako tudi ne, ko pa se lahko sprehajaš med ozkimi uličicami in tudi razkošnimi stavbami, ki te povsem prevzamejo – ne gre pa pozabiti tudi na galerije in muzeje, ki ravno tako skrivajo marsikaj zanimivega. In kaj je še boljše? To, da se apartmaji skrivajo tudi prav v teh starih hiškah v mestnem jedru, torej bom prvič izkusila, kako je preživeti počitnice v apartmaju visoko nad ozko uličico, iz katerega lahko opazuješ turiste pod sabo.