Umag – prijetno obmorsko mestece

V poletnem času vas bo v Umagu zagotovo najbolj pritegnila njihova plaža, ki v poletni vročini prinaša prijetno osvežitev. To atraktivno obmorsko mesto, ki se nahaja na zahodni obali Istre, zelo blizu slovenske meje, pritegne tudi zaradi svoje bogate srednjeveške zgodovine.

Ta turistični kraj se splača obiskati zaradi mnogih znamenitosti, apartmaji Umag pa so tisti, ki vam bodo omogočali večdnevno nastanitev, da si boste lahko res vse ogledali. Apartmaji Umag ležijo na različnih lokacijah, blizu morja ali bolj v središču mesta. Izbirate lahko med večjimi, luksuznimi ali manjšimi, ki nudijo vse, kar potrebujete v času počitnikovanja.

Najdete pa tudi druge oblike prenočišč s pogledom na morje ali s pogledom na staro mesto jedro. Slednji vam prihranijo vožnjo, saj se lahko kar peš odpravite na prijeten sprehod po mestu in si ogledate cerkev svete Marije, Umaški zvonik, javno mestno cisterno, ki je bila v rimskih časih glavni vir pitne vode v mestu.

Apartmaji v Umagu, ki ležijo v centru mesta, vam prinašajo še več prijetnih sprehodov, in sicer do ostankov mestnega obzidja iz 10. stoletja, cerkve svetega Roka, ki jo krasijo freske iz 18. stoletja. Če ste bolj za morske dogodivščine, izbirajte med apartmaji Umag, ki so v bližini obale. Za tiste, ki ste za raziskovanje morskega dna, vam bodo morda ustrezali apartmaji Umag v bližini potapljaškega centra.

Številni apartmaji v Umagu so komfortno opremljeni, tako da se lahko počutite kot doma oziroma še bolje, saj prijetno kosilo na terasi ali vrtu, na počitnicah na morju, poleg vonja po pečenju na žaru prinaša tudi prijeten morski vonj.

umag apartmaji


by

Tags:

Comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

seventeen − fifteen =