V Novigrad na romantični oddih

Odpravite se na kvaliteten in ugoden dopust v Novigrad. Nastanite se lahko v katerem od hotelov, v šotoru ali mobilni hiški v tamkajšnjih kampih ali pa izberite med zasebnimi apartmaji Novigrad.

Novigrad je prijetno malo obmorsko mestece, ki se je razvilo v privlačno turistično destinacijo. Še vedno so namreč ohranili pristnost nekoč mirnega ribiškega mesta. V Novigradu si lahko ogledate veliko zanimivega, značilne istrske cerkve, obzidje s stolpi iz davnih časov.

Apartmaji Novigrad se nahajajo tudi v bližini muzeja s kamnitimi spomeniki in muzeja avstro-ogrske mornarice Gallerion. Če ste bolj nočni ptič, lahko zabavo poiščete v Maredi, kjer so tudi na voljo privatni apartmaji Novigrad. Če ste romantični, povabite svojo sorodno dušo na kozarec vina v bar ob obali in si skupaj oglejta sončni zahod. To si lahko privoščite tudi na terasah, ki jih imajo različne namestitve v Novigradu.

Si boste ribje specialitete pripravili kar sami, na žaru, ki vam jih ponujajo apartmaji v Novigradu? Ali se boste raje odpravili v katero od restavracij, znani po odlično pripravljeni morski hrani? Kavarne, vinski bari, slaščičarne, picerije … povsod vas bodo pričakali z velikim gostoljubjem. To je še ena od prednosti, ki pritegne gostje, da se radi vračajo v to ribiško mesto. Apartmaji v Novigradu se hitro zapolnijo, torej pohitite z rezervacijami, predvsem, če si želite imeti apartma s pogledom na morje.

Raziščite lepote Novigrada, obiščite ornitološki rezervat in v spokoju opazujte najrazličnejše ptice, spoznajte istrsko pokrajino na kolesu, odpravite se na vinske poti ali na poti olivnega olja. Dopust v Novigradu si lahko naredite res zanimiv.

novigrad


by

Tags:

Comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

eighteen + 2 =