Turizem in apartmaji na Bledu

Bled nudi vse, od prestižnih hotelov do preprostih apartmajev

Slovenci imamo sicer Bled radi, a večinoma smo prepričani, da je zelo drag in si počitnice tam lahko privoščijo zgolj tisti, ki imajo nekoliko več pod palcem. Pa to dejansko ne drži.

Na Bledu vam niso na voljo zgolj prestižni hoteli z vrhunsko kulinarično ponudbo, ob ceni katere vas hitro prične boleti glava, temveč se najdejo tudi apartmaji, ki jih lahko najamete za ugodnejšo ceno, predvsem izven glavne turistične sezone. In če načrtujete nekaj dni romantičnega oddiha, so ti apartmaji kot nalašč.

Apartmaji na Bledu

Z možem sva pred časom zasledila na spletu ugodno ponudbo, v kateri so bili apartmaji na Bledu prav poceni, zato sva se hitro odločila za rezervacijo. Želela sva si oddih v dvoje, brez otrok, zato sva rezervirala za tri dni oziroma dve nočitvi. Kadar se kam odpraviva sama, greva včasih tudi v hotel, a apartmaji so nama vseeno nekoliko ljubši – predvsem zato, ker si lahko popolnoma sama uravnavava prehrano, saj je mož alergik.

In kaj sva počela? Pravzaprav nič posebnega. Uživala sva na soncu, se sprehajala, malo kolesarila, šla na slavne kremšnite, v savno in na masažo. Za kopanje je bilo seveda še premrzlo, izlet s pletno na otok pa naju tudi ni pritegnil, saj sva oba tam že bila.

Od znamenitosti sva si raje ogledala grad, kamor sva se tudi odpravila kar peš. Bilo je nepozabno, zato sva si rekla, da se na Bled zagotovo še vrneva – ravno tako izven sezone, ko so apartmaji precej nezasedeni in imaš tako veliko izbire, pa tudi cene so ugodne, še zlasti, če si nekoliko bolj prilagodljiv in si se na nekaj dni oddiha pripravljen odpraviti tudi med tednom.

bled


by

Tags:

Comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

18 − seven =