Koper se vse bolj usmerja v turizem

Če pomislimo na turistična mesta v Sloveniji, Koper zagotovo ni med prvimi, na katere bi pomislili, saj gre nenazadnje za največje mesto na naši obali, v katerem je še veliko pristanišče, ki nekoliko kazi idilično podobo. A kljub temu ima Koper turistom kaj ponuditi. V prvi vrsti je tu bogata zgodovina, poleg nje obilo prireditev, pa tudi številne tematske poti so izjemno zanimive.

V Kopru so na voljo hoteli, turistične kmetije, apartmaji in tudi mesta za avtodome, zanimivi pa so tudi eko apartmaji v majhnih hišicah – eko turizem je vse bolj priljubljen in apartmaji, ki omogočajo sobivanje z naravo, postajajo vse bolj nujni. Eko turizem vam omogoča spoznavanje pokrajine in neokrnjene narave. Ponudbo prenočišč si lahko na hitro ogledate na strani Apartmaji v Kopru.

Koper se lahko pohvali z dobro wellness ponudbo, kjer se lahko vse leto kopate in si privoščite različne vrste masaž ter nege telesa, z nočnimi bari, galerijo, bazenom, plažami, bowlingom … Če ne želite svojega časa v Kopru nameniti zgolj oddihu, temveč bi radi resnično doživeli kaj novega, se lahko odločite za tečaj jadranja na deski ali ribolov – pa ne le na ribe, temveč tudi na lignje in sipe (kadar je sezona prava).

Koper je potrebno le pogledati z druge plati, pa boste ugotovili, da gre za zanimivo turistično mesto, ki ga doslej niste znali dovolj ceniti oziroma niti niste vedeli, kaj vse se skriva v njegovi ponudbi. Ko se s to enkrat seznanite, pa vam zagotavljamo, da vam bo izjemno prirasel k srcu in se boste vedno z veseljem vračali, da bi izkusili vsakič še kaj bolj zanimivega.

apartmaji koper


by

Tags:

Comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

nineteen − 1 =