Zanimivi kraji in apartmaji na Rabu

Čudovite peščene plaže najdete že v samem mestu Rab. Morje ob teh plažah je čisto, tako da je odlična ideja, da tam poiščete apartma tako z družino kot tudi s hišnim ljubljenčkom.

Najbolj znana je sigurno Rajska plaža v mestu Lopar. Tukaj se nahaja del plaže za športne aktivnosti, plaža za pse, predvsem pa je to odlična plaža za družine z majhnimi otroki, saj se peščeno dno zelo počasi spušča in globina narašča z vsakim metrom zelo malo.

Rab ponuja v vseh dnevnih urah za vsakega posameznika veliko različnih aktivnosti. Za ponudbo prenočišč si oglejte apartmaji na Rabu, nekaj najbolj zanimivih mest na Rabu pa najdete spodaj.

Banjol

Veliko majhnih pristanišč, neposredna bližina mesta Rab, zalivčki, odlične restavracije in peščene plaže so razlog, da se marsikateri turisti vedno znova vračajo in polnijo apartmaje v tem mestecu.

Barbat

Prvo mesto, ko zapustite trajektno pristanišče, polno apartmajev, je mesto Barbat. Bogata ribiška tradicija, prodnate plaže in športne aktivnosti lahko izkoristite prav v tem mestu, vendar priporočamo, da si ogledate še katere druge plaže.

Kampor

Za ljubitelje narave in zgodovinskih znamenitosti je primeren Kampor, seveda pa mu ne manjka niti lepih plaž. Prav tako pa v tem mestu lahko obiščete veliko prireditev. Suha Punta v naselju Kampor je majhno turistično naselje z romantičnimi plažami, za katere pa le vzemite s seboj primerno obutev, saj se poleg čiste vode tam nahaja tudi veliko morskih ježkov.

Palit

Če si želite nudistične plaže ali dolgega večernega sprehoda ob morju, pa si rezervirajte apartma v Palitu, v bližini katerega je tudi kar nekaj naravnih znamenitosti.

Rab ponuja zelo veliko število nastanitev po ugodnih cenah, je pa sigurno otok med najprimernejši za mlade družine.

apartmaji na Rabu


by

Tags:

Comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

2 × three =